Educació creativa

Creem espais estimulants per al desenvolupament socioeducatiu i emocional de nens i nenes

L’educació és una garantia de futur

Desenvolupem programes i activitats educatives no reglades, dirigides a les diferents àrees curriculars, promovent espais oberts a l’expressió lúdica i la creativitat infantil, incorporant a la familia i a l’escola des dels principis de diversitat, interculturalitat i solidaritat intergeneracional.

CONCILIACIÓ

Desenvolupem programes d’activitats extraescolars i complementàries a l’horari lectiu així com activitats per a la conciliació familiar i laboral en vacances escolars.

SUPORT

Organitzem programes d’acompanyament escolar en centres públics i activitats d’oci educatiu infantils i juvenils. Suport a la dinamització de processos de participació infantil i juvenil en centres escolars d’educació primària i secundària.

GESTIÓ DE SERVEIS

Dissenyem i gestionem Plans locals de millora i extensió dels serveis educatius així com programes de compensació externa en centres públics.

ESDEVENIMENTS

Organitzem esdeveniments relacionats amb l’àmbit de l’ensenyament: congressos, jornades, sortides culturals, educació ambiental, festes infantils, activitats en dies no lectius, ludoteques, etc.

PROGRAMES

Disposem de programes de formació per a les famílies i professorat. Programes dirigits a nens/es amb diversitat funcional o capacitats diverses. Projectes de reforç educatius dirigit a tots els nivells escolars. Disseny i gestió de programes formatius adreçats a joves i adolescents fora de l’àmbit escolar.

OCI

Serveis d’oci i temps lliure en períodes de vacances (escoles urbanes, vacances escolars, activitats d’aire lliure i multiaventura).

Un gran equip humà

L’experiència i l’aprenentatge de tots els professionals, amb la seva competència i motivació, és la garantia per a la consecució dels nostres objectius. El nostre equip està format per:

  • Docents especialitzats per àrees curriculars
  • Monitors/es titulats oficialment en oci i temps lliure
  • Educadors/es Socials
  • Pedagogs/es

Truca’ns i t’ajudem en el teu projecte

Si tens un projecte social i necessites un nou enfoc nosaltres et podem ajudar.
Omple aquest formulari i una persona del nostre equip es posarà en contacte amb tu.

Política de Privacitat

captcha