Sempre al servei de les persones

Gestió sostenible, supervisió constant i transparència corporativa

Els nostres serveis

El valor diferenciador de Hartford és la combinació d’una potent capacitat de gestió empresarial amb un enfocament basat en criteris de Responsabilitat Social Corporativa.

ENVELLIMENT ACTIU

Oferim un conjunt d'activitats dirigides a la prevenció de la dependència en les persones grans i la seva participació activa. Desenvolupem projectes d'animació, solucions formatives, esdeveniments que promouen el benestar personal.

INTERVENCIÓ SOCIAL

Colaborem amb les administracions públiques, especialment en l'àmbit municipal, en el desenvolupament i implantació de projectes generadors de benestar social en els diferents nivells: comunitari, grupal i individual.vidual.

PROGRAMES EDUCATIUS I D’OCI

Facilitem a les administracions públiques i als centres d'ensenyament, tant públics com concertats o privats, recursos educatius en forma de programes innovadors i activitats dirigides a les diferents àrees curriculars.

GESTIÓ CULTURAL

Oferim una gestió integral en l'organització, gestió, coordinació i producció de serveis culturals tant a administracions públiques i entitats privades, relacionades amb les arts escèniques, musicals i arts plàstiques, així com l'organització de certàmens, festivals culturals, mostres de teatre i dansa, cinemes d'estiu, etc ...

VOLUNTARIAT CORPORATIU

Donem suport tècnic a grans corporacions privades en la professionalització del seu voluntariat corporatiu, acompanyant-les en la gestió integral del cicle de voluntariat.

CONSULTORIA SOCIAL

Facilitem assessorament tècnic especialitzat i independent a les administracions públiques i les entitats privades en el camp de l'acció social. Ajudem als nostres clients en la presa de decisions i la construcció de processos de canvi i millora en les seves organitzacions.

Truca’ns i t’ajudem en el teu projecte

Si tens un projecte social i necessites un nou enfoc nosaltres et podem ajudar.
Omple aquest formulari i una persona del nostre equip es posarà en contacte amb tu.

    Política de Privacitat

    captcha