VOLUNTARIAT CORPORATIU

Compromís amb l’empresa, compromís amb la societat, amb el voluntariat tots/es guanyem

 

El voluntariat corporatiu és un element clau en el marc de la responsabilitat social de les empreses permetent la participació activa de les persones en accions que fomenten el canvi social. Té com a finalitat la involucració i participació lliure dels seus empleats a través de la dedicació del seu temps, capacitats i talent a causes, projectes i organitzacions sense ànim de lucre.
SUPORT
Donem suport tècnic a grans corporacions privades en la professionalització del seu voluntariat corporatiu, acompanyant-les en la gestió integral del cicle de voluntariat. Oferim cobertura a voluntaris/es en tot el territori nacional.
ACOMPANYAMENT
Acompanyem als voluntaris/es en el desenvolupament de les seves accions de voluntariat en diferents àmbits (social, cultural, medioambiental, etc…,)
RECURSOS
Aportem els recursos tecnològics i professionals necessaris per a la professionalització de les oficines tècniques de voluntariat.

Un gran equip humà

L’experiència i l’aprenentatge de tots els/les professionals, amb la seva competència i motivació, és la garantia per a la consecució dels nostres objectius. El nostre equip està format per:
  • Treballadors/es Socials
  • Educadors/es Socials
  • Psicòlegs/es
  • Tècnics/es en animació sociocultural

Truca’ns i t’ajudem en el teu projecte

Si tens un projecte social i necessites un nou enfoc nosaltres et podem ajudar.
Omple aquest formulari i una persona del nostre equip es posarà en contacte amb tu.

    Política de Privacitat

    captcha